Careers

Senior Sales Manager

Senior Sales Manager

Custobar on markkinoiden johtava markkinointiautomaatio- ja asiakasdata-alusta retail- ja B2C-toimialalla. Autamme asiakkaitamme yhdistämään eri lähteissä olevaa asiakasdataa ja hyödyntämään sitä viestinnässään ja markkinoinnissaan. Custobarin visuaaliset tiedonhallinta- ja analytiikkatyökalut mahdollistavat aidosti dataan perustuvan markkinoinnin ja personoidumman asiakaskokemuksen.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Senior Sales Manageria hoitamaan monipuolisia myynnin tehtäviä.

Mitä kaikkea pääset tekemään meillä:

Toimenkuvaasi kuuluu meillä asiakashankinta ja yhteistyö partnereiden kanssa. Vastaat yhdessä myyntitiimin kanssa myynnin prosessien kehittämisestä. Teet tiiviisti yhteistyötä myyntijohtomme, Customer Success -tiimin, tuotekehityksen ja markkinoinnin kanssa tarjotaksesi parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme ja partnereillemme.

Persoonana olet tuloshakuinen ja kiinnostunut teknologioista. Sinulla on kova halu oppia uutta ja päästä kehittämään toimintaamme. Työympäristö ja asiakkaamme ovat kansainvälisiä, joten hyvä englannin kielen taito on edellytys ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Menestyäksesi roolissa, odotamme sinulta:

  • 5-10 vuoden kokemusta B2B-myyntityöstä ja/tai partnereiden hoidosta
  • Kokemusta Retail ja E-commerce sektorista
  • Kykyä hahmottaa asiakkaan ekosysteemiä (markkinointi, ecommerce, IT-teknologia)
  • Hyviä esiintymistaitoja
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisäksi katsomme eduksi:

  • jos olet tehnyt töitä markkinointiautomaation tai kuluttaja-asiakasdatan parissa
  • IT-alan kokemusta
  • Kokemusta SaaS-myynnistä
  • Ruotsin kielen taidon

Mitä tarjoamme:

Pääset osaksi nopeasti kasvavaa yritystä ja kehittyvää tuotetta. Olemme kompakti tiimi, jonka intohimona on tarjota paras mahdollinen tuote ja kokemus asiakkaillemme. Custobarilaiset ovat ystävällisiä ja rentoja, ja olemme joustavia sekä nopeita päivittäisessä työssämme. Jos jokin ei toimi, se muutetaan, ja kehitymme jatkuvasti. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta etätyö tai etä- ja lähityön yhdistelmä on yhtä lailla mahdollinen. Arvostamme hyvää työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, ja olemme perhe-, eläin- ja harrastusystävällisiä. Voimme tarjota sinulle työpaikan huippuammattilaisten joukossa, jossa pääset takuulla kehittämään niin itseäsi kuin Custobariakin.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ voi sisältää matkustamista asiakkaiden luo Suomessa ja ulkomaille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi Hubin kautta viimeistään 16.4.2024 mennessä. Saatamme täyttää paikan jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit kirjoittaa meille recruitment@custobar.com